Werkwijze Stef’s Salon

De eerste behandeling

Voorafgaand aan de eerste behandeling neem ik een mondelinge intake af. Aan de hand van een aantal vragen krijg ik een duidelijk beeld van uw wensen en eventuele klachten. Mocht het nodig zijn, dan bespreken we eerst de antwoorden, waarna de massage volgt.

Massage bij u aan huis

De massage vindt plaats bij u thuis. U hoeft alleen maar te zorgen voor een aangename, warme ruimte. Alle nodige materialen worden verzorgd door Stef’s Salon, inclusief de massagetafel.

De massagetafel is comfortabel en wordt voor u in een prettige positie geplaatst, aangepast aan de massage. Door gebruik te maken van een verwarmde tafel en heerlijk geurende door u gekozen massage-olie voelen de effleurages en petrisages heerlijk aan. U zult zich volledig ontspannen.

Aantal behandelingen

Na de eerste behandeling zult u al verschil merken aan uw lichaam, maar eventuele klachten zijn vaak niet na één behandeling verholpen. Het aantal behandelingen en de frequentie ervan, hangt af van de aard van uw klachten en uw wensen.

De mate van verbetering verschilt per persoon en per klacht. Per behandeling bekijken we samen of en wanneer een volgende behandeling nodig is.

Hygiëne en kleding

Stef’s Salon stelt hoge eisen aan hygiëne. Zeker in deze tijd van corona, waarin we allemaal extra voorzichtig moeten zijn. Graag zie ik u opgefrist (het liefst gedoucht) op mijn massagetafel.

Afhankelijk van het soort massage hoort u welk deel van uw lichaam ontbloot mag worden. Draag tijdens de massage makkelijke kleding. Het ondergoed zal gedurende de behandeling aan blijven. Voor de dames het liefst een bh met sluiting op de rug.

Algemene voorwaarden

Om de massage zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen hanteert Stef’s Salon een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage maakt, ga ik ervan uit dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden.