Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage bij u aan huis

Door de drukte thuis of op uw werk neemt u weinig tijd voor uzelf en staat uw lichaam vaak onder spanning. Dit is voor veel mensen heel herkenbaar. Oververmoeidheid en stress zijn vaak een oorzaak van pijnklachten die u kunt voorkomen. Zorg ervoor dat uw lichaam voldoende rust en ontspanning krijgt. Dit zorgt voor meer balans in uw dagelijks leven. U kunt beter presteren en zult merken dat u meer energie heeft.

Een boost voor lichaam en geest

Stef’s Salon biedt ontspanningsmassages voor het hele lichaam. Tijdens een behandeling ontspant u volledig en ervaart u na afloop echt een boost voor uw lichaam en geest.

Door de diverse Effleurages (strijkingen/wrijvingen) en Petrisages (knedingen) zullen gespannen en oververmoeide spieren zich weer ontspannen. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en kunnen afvalstoffen uit de spieren versneld worden afgevoerd.

Klachten voorkomen met massage

Ontspanning van het lichaam kan vervelende gevolgen van stress voorkomen. Heeft u last van chronische vermoeidheid, een stijve rug of nek, spanningshoofdpijn of slaapproblemen? Dan zal een ontspanningsmassage heel goed voor u zijn. Ontspanningsmassages kunnen zowel geestelijk als lichamelijk preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid, balans en meer energie.

Na de ontspanningsmassage zult u zich energieker en fitter voelen. Ook herstelt een ontspannen lichaam sneller van overbelasting, door intensief sporten of na een drukke week waarin u veel van uw lichaam gevraagd heeft.

Behandelingen

U kunt kiezen voor een behandeling van 25, 40 of 60 minuten

» Onder de behandelingen van 25 minuten vallen de kleine delen van het lichaam:

  • Voeten en onderbenen
  • Bovenbenen
  • Onderrug
  • Nek en Schouders
  • Armen en schouders

» Onder de behandelingen van 40 minuten vallen de gecombineerde delen van het lichaam:

  • Voeten, Onderbenen en Bovenbenen
  • Rug, Nek en Schouders
  • Gezicht, Hals en Decolleté

» Voor de volledige lichaamsbehandeling staat een tijd van 60 minuten. Deze behandelingen zijn een weldaad voor lichaam en geest. U zult zich na een lichaamsbehandeling heerlijk relaxt en ontspannen voelen. Tijdens de bodymassage worden voeten, benen, rug en nek, handen, armen en schouders volledig tot ontspanning gebracht.

Alle ontspanningsmassages van Stef’s Salon worden aan huis gegeven.