Over mij

Hallo, mijn naam is Stephanie Hofman, eigenaar van massapraktijk Stef’s Salon in Bodegraven. Leuk dat u mijn website bezoekt. Ik vertel u graag iets over mijzelf, over mijn bedrijf en de massages die ik aan huis verzorg.

Mijn opleidingen en interesses

Het menselijk lichaam heeft mij altijd geïnteresseerd. Na de middelbare school startte ik daarom ook met de opleiding tot sportdocent aan het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders).

Tijdens mijn opleiding heb ik via het NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage) mijn licentie Wellness Massage behaald. Ook behaalde ik tijdens mijn CIOS-opleiding het diploma Turntrainster. Turnen is ook een grote passie van mij. Na het CIOS heb ik twee jaar de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd, maar de gedachte over een eigen massagesalon werd steeds groter.

De start van Stef’s Salon

Op 1 maart 2016 werd mijn droom werkelijkheid en ben ik begonnen met Stef’s Salon, een praktijk voor massages aan huis.

Onder de naam Stef’s Salon geef ik ontspanningsmassages bij mensen thuis en voor bedrijven. Even een moment voor uzelf tijdens de drukte van alledag.

Ervaring van klanten

Mensen ervaren het als een groot voordeel dat ik met Stef’s Salon bij hen thuis massages geef. U bent in uw eigen omgeving en hoeft zelf de deur niet uit, geen oppas te regelen en het scheelt u reistijd.

Een afspraak reserveren kan eenvoudig via deze website.