Waarom massage

Weet u niet zeker of een massage voor u zou kunnen werken? Ik geef u graag eerst een persoonlijk advies vanuit mijn ervaring. Schroom niet om contact met mij op te nemen. Stuur uw vraag in een mail naar info@stefssalon.nl, dan stuur ik u zo spoedig mogelijk een bericht terug.

Massage voor sporters

Bent u een fanatiek sporter? Dan krijgen uw spieren veel te verduren. Met regelmatig de sportschool bezoeken, buiten trainen, voetballen of hardlopen, bouwt u conditie op. Hartstikke gezond! Maar gun uw spieren af en toe ook een moment van rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage voor sporters kan helpen bij betere sportprestaties, minder spierpijn en het voorkomen van blessures.

Kantoorbaan of een zittend beroep

Heeft u een zittend beroep of zit u altijd in de zelfde houding achter achter uw computer? Veel mensen met een kantoorbaan hebben te weinig lichaamsbeweging op een dag. Daarnaast hebben steeds meer mensen pijnklachten door een slechte houding. Heeft u last van uw onderrug, nek en schouders? Ontdek wat een ontspanningsmassage aan huis voor u kan betekenen.

Zwaar spier belastend werk

Ook mensen met een beroep waar veel sjouwen en zware lichamelijke inspanning dagelijkse kost is, hebben vaker last van pijnklachten. Overbelaste spieren kunnen u belemmeren bij het uitvoeren van uw werk en zorgen ervoor dat u sneller moe wordt. Zorg goed voor uw lichaam en neem uw rust. Een ontspanningsmassage kan daar zeker bij helpen.

Moeders

Moeders hebben het elke dag druk met de kinderen en vaak komt daar ook het huishouden nog bij kijken. Daarnaast misschien ook nog wel een baan. Een momentje voor uzelf is dan ook zeldzaam. Juist voor moeders is het een weldaad om af en toe te genieten van een ontspanningsmassage aan huis.

Cadeaubon

Zoekt u een origineel cadeau voor iemand die wel een beetje ontspanning kan gebruiken? Geef een bon van Stef’s Salon cadeau. Verkrijgbaar in een bedrag naar keuze. Stuur een mail en ik verzorg een mooie cadeaubon voor u.

Ontspanningsmassage aan huis reserveren

Verwen uzelf of iemand anders met een heerlijke ontspanningsmassage aan huis. Geniet van een moment van pure ontspanning. Ervaar een boost voor lichaam en geest en een berg nieuwe energie voor uw dagelijkse bezigheden.

Een afspraak reserveren voor een ontspanningsmassage bij Stef’s Salon kan eenvoudig via deze website.